donderdag 4 december 2014

Top 15 mooiste vrouwen tennissers 2014


Top 15 mooiste tennisvrouwen 2014 


1. Daniela-Hantuchova


De 31-jarige Slowaak is een lust voor het oog. In 2003 bereikte deze schoonheid de vijfde plaats op de WTA-wereldranglijst. Op onze lijst staat ze eerste. Dit is zonder twijfel de knapste vrouw die op hoog niveau heeft getennist. Een carriere als model had haar ook zeker niet misstaan.




2. Maria Kirilenko 


Op 25 januari 1987 werd deze Russische godin geboren, waarna zij in 2001 haar debuut maakte. Zelfs mensen die niet van tennis houden, zouden moeite hebben om weg te zappen als deze blonde stoot in beeld is.



3. Heidi El Tabakh


Deze brunette is op 25 september 1986 geboren in Egypte maar opgegroeid in Canada. Op grote toernooien heeft zij nog niet in de spotlight gestaan, maar zij is zeker de moeite waard om eens naar te kijken.



4. Annabel Croft


De oudste vrouw in onze lijst, maar zeker niet de minste. Ondanks dat Annabel de 50 is gepasseerd, blijft het een vrouw om een beschuitje mee te eten. Eurosport heeft haar niet voor niets als presentatrice.



5. Caroline Wozniacki


Caroline heeft 66 weken op nummer een positie gestaan van de wereldranglijst. De Deense komt uit 1990 en is sinds 2005 actief. We mogen dus nog lang van deze Scandinavische schoonheid genieten.

6. Vanessa Menga


Dames uit Brazilië hebben altijd een streepje voor. Deze rechtshandige blondine heeft zelfs in de playboy gestaan. Vanessa is de enige Braziliaanse tennisster die op een Olympische spelen heeft getennist.



7. Anna Kournikova


De tweede Russin in onze lijst mag er ook zeker wezen. Op 13-jarige leeftijd was de blondine nummer 1 op de wereldjuniorenlijst. Als volwassenen won zij nog nooit een grote prijs, maar is wel altijd een sierparreltje voor de tenniswereld. 


8. Maria Sharapova


Opnieuw een snoepje uit Rusland. Zo knap dat zij zelfs en tennissers en model is. In 2012 won Sugerpova als tiende speelsters ooit de Career Slam. Met een inkomen van 25 miljoen dollar per jaar is zij de best betaalde vrouwelijk atleet sinds 2005.



9. Gabriela Sabatini


Gabriela is een Argentijnse tennisster die in de jaren 80 uitblonk. In 1990 won de langharige brunette de US Open. Na haar carrière is zij succesvolle loopbaan begonnen in de parfumerie en schoenen.



10. Gisela Dulko


In haar loopbaan haalde zij voor $4.246.105 aan prijzengeld binnen. Toch is de Argentijnse nooit verder gekomen dan een 26ste plek op de wereldranglijst. Tien jaar lang hebben tennisliefhebbers kunnen genieten van Gisela.



11. Ana Ivanovic


Met haar 1.84 meter kun je moeilijk om haar heen. Zowel om haar presentaties op de baan als haar uiterlijke vertoning. Niet voor niets heeft voetbal wereldkampioen Schweinsteiger haar aan de haak geslagen. De Servische stond na haar winst op de Roland Garros Grandslam in 2008 nummer 1 totdat een landgenoot haar weer voorbijstreefde.



12.Dominika Cibulkova

Deze jongedame is geboren in (Tsjecho-)Slowakije in 1989. Op de foto is het al duidelijk te zien. Dit poppetje wil je maar al te graag in je slaapkamer hebben. Domi staat momenteel 10 op de wereldranglijst en dat al op deze leeftijd. Wij hopen haar nog vaak te zien. Op het tennisveld en op dit soort foto's. 



13. Ashley Harkleroad

De Amerikaanse kwam op tennis gebied nooit hoger dan de 39e plaats. Zij ontvang ongeveer een miljoen dollar aan prijzengeld. Wellicht ging de blondine daarom in 2008 uit de kleren. Ashley was de eerste tennisspeelster die in de Playboy heeft gestaan.




14. Laura Robson


De enige Britse in ons rijtje en dit is in onze ogen de ideale schoondochter. Met deze dame mag je thuis komen. De in Melbourne geboren brunette is pas sinds 2008 actief op het hoogste niveau. Haar hoogste positie is op plek 42, bij ons staat ze op plek 14.



15. Eugenie Bouchard


De jongste vrouw in onze lijst. De in 1994 geboren Canadese maakte in 2009 haar debuut. Sinds 2014 strijdt ze mee om de grote titels. In 2014 stond Eugenie in de finale op Wimbledon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten