dinsdag 7 oktober 2014

Het racket van Federer en de snoepjes van Sharapova

Het racket van Federer en de snoepjes van Sharapova zijn de nieuwste trends in de tenniswereld. Lees er meer over in deze blog!

De nieuwe Wilson Pro Staff 97 van Federer:




In 2004 won Roger Federer voor het eerst de US Open titel met een Wilson racket. Na vele jaren van succes en 6 maanden ontwerpen is dit het nieuwe racket van Roger Federer. Speciaal met en voor hem ontworpen door zogenaamde "racket scientists". Deze nieuwe generatie van de Pro Staff zorgt voor meer kracht, heeft een groter blad en een grotere 'sweetspot', maar heeft ook nog altijd het klassieke gevoel wat de Pro Staff spelers al jaren geeft.

De Wilson Pro Staff is een ontwerp van Roger Federer in samenwerking met echte raketwetenschappers die beschikken over lucht- en ruimtevaarttechniek diploma's. Daarnaast hebben meerdere expert binnen Wilson meegewerkt om het ideale racket te creëren. Zie hier de graduation day van het nieuwe racket van Federer:






Sharapova: social channel en Sugarpova

Ook Maria Sharapova is veel besproken in de tenniswereld en dan niet alleen om haar leuke looks. Maria is op YouTube gestart met haar eigen social channel waarin we een kijkje krijgen in haar leven. Sharapova is ook gek op snoep, vroeger werd zij altijd met een snoepje beloont door haar ouders als ze een goede tennistraining achter de rug had. Ook nu nog kijkt ze uit naar een zoete beloning na een wedstrijd of training en dat is een van de redenen waarom ze haar eigen snoep merk op de markt heeft gebracht: Sugarpova.

Sugarpova snoepjes

Sugarpova is een snoep lijn die de plezierige, modieuze en zoete kant van Maria laten zien. De snoepjes zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verrassende vormen en kleuren met aparte namen als speedy, cheeky, flirty en silly. De snoepjes zijn hier te bestellen en worden ook naar Nederland verzonden!

Lees ook:




Geen opmerkingen:

Een reactie posten