dinsdag 4 november 2014

Happy Hour Tennisplanet

Het idee

Bij TennisPlanet krijgen wij een idee tijdens een vrijdagmiddagborrel. Een borrel die vaak een vrijdagavondborrel wordt, maar dat even terzijde. Tijdens de borrel ging het gesprek natuurlijk over een borrel. Totdat een van de stagiaires met het idee kwam om naar een happy hour te gaan. Van het een kwam het ander en voor we het door hadden lag er een idee om een happy hour bij TennisPlanet te doen.

Wat is een happy hour?

Een Happy Hour is een periode, meestal een uur lang, waarin een kroeg bepaalde drankjes tegen een lagere prijs verkoopt dan gewoonlijk. Er bestaan twee soorten happy hour die het meest gebruikt worden. Twee voor de prijs van een of een voor de halve prijs.


Eerste happy hour

De eerste happy hour in Nederland werd gehouden in de Halvemaansteeg in Amsterdam. Manfred Langer hield eind jaren zeventig een happy hour in zijn homokroeg Chez Manfred. Het idee werd overgenomen uit de Verenigde Staten. Tijdens de drooglegging werden er illegale happy en cocktails hours gehouden.

Zondag 17.00

Bij TennisPlanet kiezen wij voor een voor de halve prijs. Zondag is de dag dat TennisPlanet happy hour heeft. Van 17.00 tot 18.00 kan iedereen een product voor de halve prijs kopen. Het product is dit keer geen alcoholische versnapering. Het product is soms een racket, een petje, sportschoenen. 

Volg ons

Als u hoopt dat ik nu verklap wat de happy hour van deze week gaat worden, dan heeft u pech. Het blijft altijd weer een verrassing. Het blijft natuurlijk ook een lokkertje. De klant dient wat moeite te doen om erachter te komen. Misschien wordt onze Facebookpagina drukker bezocht, zodat wij stagiaires wat trotser kunnen zijn.


Wij zien jullie zondag 17.00! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten